Tuotekehitystä ja konsultointia

Varicoats on erikoispinnoitteiden tuotekehitykseen ja valmistukseen keskittynyt teknologiayritys. Sen patentoima neutraali sooli-geeli-teknologia on esimerkki innovatiivisesta ja asiantuntevasta tuotekehityksestä. Pinnoittaminen on kustannustehokas tapa saada materiaaleille monia funktionaalisia pintaominaisuuksia. Funktionaalisten ominaisuuksien valikoima on hyvin laaja. Lisäksi tuotteita pinnoittamalla saadaan materiaalin pinta tehokkaasti suojattua ja pidennetään näin tuotteen käyttöikää.

Varicoatsin tuotekehitysprojektit ovat räätälöity sekä omien tuotteiden jatkokehitykseen, että yhteistyökumppaneiden tuotteiden kehittämiseen. Varicoats pyrkii laajentamaan yhteistyöverkostoaan ja tekemään yhteistyötä niin suurten kuin pientenkin innovatiivisten yritysten kanssa, joiden tuotteita voidaan parantaa pinnoittamalla. Kehitettyjen tuotteiden ominaisuudet testataan perinpohjaisesti yhteistyössä asiakkaan kanssa, heidän vaatimustensa mukaisesti.

Kekseliäästi ja ammattitaidolla yhdistetty monipuolinen osaaminen laajaan raaka-ainevalikoimaan voivat parantaa sinunkin tuotteitasi. Varicoats Oy osallistuu mielellään projekteihin, joissa pinnoitekonsultointia ja tuoretta näkökulmaa tarvitaan. Ota yhteyttä!